Dr.Oetker Směs Věnečky 290g
Kód: 601948Garantujeme
po celé ČR
Dovoz ze zahraničí
Pro registrované zákazníky
Detailní popis produktu
Dr.Oetker Směs Věnečky 290g
Věnečky Dr. Oetker obsahují směs na přípravu odpalovaného těsta a směs na přípravu krému. S jejich pomocí budou Vaše Vanilkové věnečky jako od mistra cukráře. Stačí přidat vejce, mléko, cukr a máslo a snadno vytvoříte 30 ks nadýchaných věnečků. Lahodný zákusek na nedělní odpoledne provoněné vanilkou. Vlastnoručně připravenými domácí věnečky uděláte radost svým blízkým a jejich příprava je tak jednoduchá, že ji zvládne každý!
Tip: Vyzkoušejte na vrstvu krému přidat vrstvu šlehačky (klasické nebo šlehačky v prášku Dr. Oetker). Také můžete vyzkoušet Letní větrníky s Jahodovou nebo Malinovou náplní Dr. Oetker a s ovocem. Neodolatelné jsou tradiční Karamelové větrníky. Do šlehačky jednoduše přidáte 2 balíčky Třtinového cukru karamelového Dr. Oetker a vyšleháte.
NÁVOD K POUŽITÍ
Balení obsahuje: 140 g směsi na přípravu těsta 150 g směsi na přípravu krému K tomu přidáte: na těsto: 125 g změklého rostlinného tuku na pečení 250 ml vody 3 vejce (velikost M) na krém: 650 ml mléka 150 g másla 60 g moučkového cukru Všechny druhy trub před pečení dobře předehřejte! Elektrická trouba: 200 °C 20 - 25 min. Horkovzdušná trouba: 180 °C 20 - 25 min. Plynová trouba: střední stupeň 20 - 25 min. Při pečení prvních 15 minut neotvírejte troubu! Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! 1. Příprava těsta: Rostlinný tuk a vodu dáme vařit. Do vroucí hmoty za stálého míchání nasypeme obsah sáčku se směsí na těsto a mícháme, dokud těsto není hladké. Odstavíme z plotny a necháme vychladnout. Do vychladlého těsta přidáme 3 celá vejce a šleháme elektrickým ručním šlehačem asi 3 minuty. Poté těsto vložíme do cukrářského sáčku s hvězdicovou trubičkou a na vymazaném plechu tvoříme věnečky s průměrem asi 6 cm. Pečeme v předehřáté troubě. Čas a teplota pečení jsou uvedené v tabulce. Po vychladnutí věnečky podélně rozkrojíme. 2. Příprava krému: Obsah sáčku se směsí na krém rozmícháme v 250 ml mléka. Zbylé mléko dáme vařit. Mléko s práškem vlijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty. Po uvaření necháme krém vychladnout. Máslo s cukrem vyšleháme elektrickým ručním šlehačem do pěny a po částech do něj zašleháme vychladlý krém. 3. Příprava věnečků: Na vychladlé spodky věnečků nastříkáme pomocí cukrářského sáčku připravený krém a přiklopíme vrchem věnečků. Nakonec věnečky pocukrujeme. Dáme na 2 hodiny ztuhnout do chladničky. Tip: Vanilkové řezy Pokud chceme ušetřit čas, můžeme místo Věnečků připravit Vanilkové řezy. Těsto rozdělíme na 2 poloviny a každou pomocí stěrky rozetřeme na vymazaný plech 30x40 cm. Těsto roztíráme na všechny strany podélně i příčně. Pečeme dle tabulky. Po vychladnutí natřeme na spodní plát krém, přiklopíme vrchním plátem a necháme 2 hodiny tuhnout v chladničce.
SLOŽENÍ
Pšeničná mouka,Kukuřičný škrob,Cukr,Kypřící látky (dihydrogendifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný),Aroma,Jedlá sůl,Barviva (beta-karoten, riboflavin)
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Výživové údaje
Energetická hodnota | 882 kj / 210 kcal |
Tuky | 12,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 9,7 g |
Sacharidy | 14,9 g |
z toho cukry | 9,4 g |
Bílkoviny | 3,3 g |
Sůl | 0,08 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sladké pečení |
---|---|
Hmotnost: | 0.29 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.