Dr.Oetker Ztužovač želatinový 50g

Kód: 995603
Značka: Dr. Oetker
42 Kč 84 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
25.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Vše skladem

Garantujeme

+10 000 výdejních míst

po celé ČR

Exkluzivní zboží

Dovoz ze zahraničí

Bonus program

Pro registrované zákazníky

Detailní popis produktu

Želatinový ztužovač 50 g, v prášku, pro přípravu šlehačkových, jogurtových, tvarohových a smetanových dortů a dezertů
SLOŽENÍ
cukr, dextróza, jedlá želatina 16,0 %, modifikovaný bramborový škrob, zahušťovadlo (karboxymethylcelulóza)
ALERGENY
Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
na 100 g výrobku: Energetická hodnota : 1608 kJ / 381 kcal,Tuky : 0,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g,Sacharidy : 79,3 g, z toho cukry : 64,7 g,Bílkoviny : 16,5 g,Sůl : 0,19 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Neuvádí se
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 54 g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu!
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
Odpovídá 6 plátkům želatiny, vystačí až na 700 g hmoty, např. vyšlehaná smetana ke šlehání, zakysaná smetana, jogurt, tvaroh, rozmačkané ovoce, ovocná dřeň apod. Příprava: 1. Smetanu ke šlehání vyšleháme dotuha, jiné výše uvedené suroviny zamícháme dohladka. 2. Obsah sáčku nasypeme do větší misky, přidáme 100 ml vlažné vody a ručně metličkou intenzivně mícháme asi 1/2 min. Ihned po částech přidáme šlehačku nebo jiné předem připravené suroviny. Důkladně ručně vařečkou nebo metličkou promícháme. Podle chuti dosladíme a dochutíme. 3. Krém naneseme na upečený korpus nebo použijeme dle vlastního receptu. Necháme ztuhnout v chladničce (asi 2 hodiny). Nepoužívejte s čerstvým ananasem, kiwi, fíky a papájou. Tip na Ovocný jogurtový dezert: 500 g bílého jogurtu smícháme se 100 g drobného ovoce nakrájeného na malé kousky a 50 g - 70 g moučkového cukru (podle sladkosti ovoce). Želatinový ztužovač připravíme s vodou podle bodu 2 návodu na obale a smícháme s jogurtem a ovocem. Nalijeme do formy na biskupský chlebíček nebo jiné formy vyložené potravinářskou fólií a necháme ztuhnout v chladničce (asi 2 hodiny). Před podáváním vyklopíme a nakrájíme na plátky.
Původ
Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Sladké pečení
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: