Směs na pečení špaldového chleba 1kg

Značka: Kuchenmeister

Směs na pečení špaldového chleba 1kg

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Momentálně nedostupné
Můžeme doručit do:
11.4.2025
Možnosti doručení
Kód: 113209
55 Kč –10 % 49 Kč 43,80 Kč bez DPH 49 Kč / 1 kg
Směs na pečení špaldového chleba 1kg
Značka: Kuchenmeister
Snímek obrazovky 2024 01 03 v 13.16.41
55 Kč –10 %

Směs na pečení špaldového chleba 1kg

Směs na celozrnný špaldový chléb, hotová směs na pečení s droždím na 2 celozrnné špaldové chleby po 750g.
– Naše 1kg směs na pečení chleba od Küchenmeister z celozrnné špaldové mouky a celozrnné 
žitné mouky s kváskem, solí a sušeným špaldovým kváskem. - Snadná příprava, určitě to funguje! Stačí přidat vodu. – Celozrnná špalda má vysoký obsah bílkovin a obsahuje důležitou vlákninu a esenciální mastné kyseliny. Vhodné i pro přípravu v pekárně – viz recept.

Ingredience

Celozrnná špaldová mouka (80 %), celozrnná žitná mouka (9 %), sušený špaldový kvásek (špaldová mouka, 
špaldové otruby, přírodně kvašené), jedlá sůl jódovaná (kuchyňská sůl, jodičnan draselný), třtinový cukr, sušené
droždí, přípravek na úpravu mouky : kyselina askorbová.

Návod na pečení

1 kg směsi na pečení chleba a 660 ml vlažné vody hněteme asi 10 minut, aby vzniklo pružné těsto. 
Přikryjeme a necháme 30 minut kynout. Pomoučněnýma rukama z něj vytvarujte chléb nebo rohlíky a
dejte na plech vyložený pečicím papírem nebo těsto nalijte do vymazané formy. Necháme na teplém místě
kynout 30 – 45 minut. Povrch potřeme vodou, uděláme zářezy a uprostřed pečeme v předehřáté troubě na 230 °C
(horkovzdušná trouba 210 °C). Po 10 minutách snižte teplotu o 30°C. Časy pečení: 1 bochník z 1 kg směsi na pečení: 45 - 60 min. 1 bochník z 500 g směsi na pečení: 40 - 50 min. Rohlíky: 15-25 minut. Jak to funguje v pekárně chleba: Do pekárny nejprve přidejte 650 ml vody (20 - 25 °C), poté 1 kg směsi na pečení chleba.
Spustit program pečení (ne celozrnný program)
 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Směs na pečení chleba
Hmotnost: 1.5 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola